Cautare

2077 de rezultate pentru "descinderi la domiciuliu in comuna cumpana" (2.56 secunde)
La sediul Primariei Municipiului Constanta s-a desfasurat ieri o intalnire intre primari si alti reprezentanti ai autoritatilor publice locale din localitatile Constanta, Navodari, Agigea, Basarabi, Ovidiu, Techirghiol, Eforie, Tuzla, Cumpana, Mihail Kogalniceanu, Lumina, Corbu, Valu lui Traian si Poarta Alba, in vederea constituirii pe baza Legii nr.351/2001 a Zonei Metropolitane Constanta, un areal economic, social si cultural care in situatia in care se va infiinta, va deveni cea de a doua mare aglomerare urbana din Romania, dupa Bucuresti, cu o populatie de aproximativ 450 milioane de persoane.
Ca si anul trecut, in apropierea Anului Nou, programul magazinelor este putin diferit fata de restul anului, mai ales ca acestea se confrunta cu o crestere a cererii de produse. Pentru a veni in intampinarea craiovenilor, marile magazine s-au deschis inca de marti dimineata.
Trei localitati constantene vor demara, in cel mai scurt timp, un proiect privind managementul deseurilor, dupa modelul belgian.
Noul director general al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, Jean-Paul Tucan a prezentat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, lucrarile pe care le gestioneaza in acest moment DRDP.
Vremea in continua incalzire face din ce in ce mai multe ravagii. ... Mai mult, daca pretul graului stabilit in acest an nu va fi satisfacator, peste jumatate din terenurile agricole din judet vor ramane nelucrate anul viitor, deoarece fermierii nu vor avea fonduri pentru demararea lucrarilor agricole.
Agricultorii galateni, ale caror culturi au fost facute una cu pamantul de urgiile care ne-au lovit in acest an, au intrat in posesia daunelor platite de Ministerul Agriculturii, care reprezinta de fapt doar circa 57% din valoarea pagubelor pricinuite de calamitati.
Agricultorii galateni, ale caror culturi au fost facute una cu pamantul de urgiile care ne-au lovit in acest an, au intrat in posesia daunelor platite de Ministerul Agriculturii, care reprezinta de fapt doar circa 57% din valoarea pagubelor pricinuite de calamitati.
Institutul de Economie Agrara, implicit Academia Romana, va efectua, in perioada decembrie 2007- ianuarie 2008, o ancheta structurala. ... Potrivit directorului executiv al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta, Enache Busu, datele culese se vor referi atat la caracteristicile structurale ale exploatatiilor agricole cat si la caracteristicile solului.
In zona adiacenta complexului Aurora din statiunea Mamaia a avut loc ieri deschiderea oficiala a Targului Expoagroutil, targ specializat in echipamente, utilaje si masini agricole, utilaje si instalatii pentru industria alimentara, tractoare, substante pentru fertilizarea si protectia plantelor, produse agricole si alimentare, flori, produse apicole, etc.
La fel ca si celelalte institutii, si Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Constanta asteapta adoptarea bugetului pentru a putea demara lucrarile programate. Aidin Ibram (foto), seful (DRDP), a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, faptul ca odata cu virarea banilor are in vederea repararea mai multor drumuri.
4 sali de sport (in Lumina, Tuzla, municipiul Constanta si Cumpana). ... Tot vineri, in Constanta s-a aflat si secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Marin Anton, care a aratat ca Portul Constanta are, in momentul de fata, 4 proiecte importante:
Un numar de 75 de firme participante, din care doua din Italia, si-au expus ofertele de produse pentru sectorul agricol, in cadrul celei de-a XVII-a editii a manifestarii expozitionale Expoagroutil, ce si-a deschis, ieri, portile in statiunea Mamaia, langa Teatrul de Vara si Hotelul Perla.
Puteti citi in continuare partea a IV-a a interviului acordat AGERPRES. ... Aici as putea sa raspund mai pe indelete, apropo de ceea ce insemn eu si de ce ma asez in "Miscarea de rezistenta".
Senatorul Alexandru CORDOS a sustinut o declaratie politica intitulata "Micsorarea TVA la alimentele de baza da peste cap calculele Guvernului".
Astfel, dinspre Bucuresti, intrarea pe noul tronson se va face la doi kilometri de Murfatlar, in apropiere de Ciocarlia.
Dan Constantin) In fiecare sfarsit de decembrie din ultimii 22 de ani imi aduc aminte de orele de mare tensiune ale zilei de 22 decembrie 1989.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Duminica, 3 mai, vom celebra Ziua Mondiala a Libertatii Presei, sarbatoare instituita la 23 decembrie 1993 de Adunarea Generala a ONU.
Catalin Tolontan) Monica Ridzi, primul ministru din istoria sportului romanesc condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare. ... Cuvintele sunt la locul lor, dar pozele din fiecare pagină a ziarului au fost inlocuite cu idei, cu sentimente și cu argumente de la dumneavoastră.
Solstitiului de vara marcheaza inceputul verii astronomice, la aceasta data fiind cea mai lunga zi si cea mai scurta noapte ale anului. ... In emisfera nordica, solstitiul de vara este datat in jurul zilei de 21 iunie;
Tatal actritei s-a stins din viata in urma acestei boli necrutatoare, dar regizoarea nu intra in panica atunci cand aude de cancer! Actrita si regizoarea Delia Antal nu intra in panica atunci cand aude de...cancer.
google-analytics.com